Eloa vanhassa hirsitalossa maalla, talon ja pihan laittoa sekä lapsiperheen jokapäiväistä elämää

maanantai 29. syyskuuta 2014

Retkiviikonloppu

Oltiin kaikki koko viikonloppu ihan retkellä.
Isäntä lähti lauantaina heti aamusta ralli"retkelle" joka ei tiedettävästi koskaan ole vaan yhden erikoiskokeen pituinen...
Joten järjestin itselleni ja pojille kivaa ohjelmaa päiväksi, jotta saimme ajan mukavasti kulumaan. Päivällä saatiin saman ikäinen (vain reilun kk:n vanhempi) serkkupoika Onnin seuraksi. Ekana kahtena vuotena nähtiin viikottain, mutta nyt nähdään ihan liian harvoin...ruuhkavuodet, ruuhkavuodet.
Iltapäivällä pakattiin auto täyteen ja lähdettiin yökylään mun vanhempien luokse. Viimeksi oonkin saman katon alla yöpynyt yli 8v sitten. :) Onni pääsi pappan kanssa pihahommiin ja äitikin pääsi siinä sivussa vähän helpommalla. ;)
Mikäs siinä kun pääsee kerrankin valmiiseen pöytään eikä tarvitse koko aikaa yksin paimentaa tuota vilkasta kaksikkoa.




Sunnuntai aamulla jätettiin Aarre pappan hoiviin ja startattiin Onnin ja mamin kanssa kohti Kuhankuonoa. Matkalta poimittiin kyytiin vielä mummini ja äitini kummitäti. Matkassa siis neljä sukupolvea melkein 80 vuoden ikäerolla.
Valittiin kuuden km:n mittainen Savojärven kierros-reitti. Eväitä oli reppu pullollaan ja noin puolessa välissä pysähdyimme niistä nautiskelemaan.










Eväspaikkamme oli rajakivellä, jossa voi käydä seitsemän kunnan alueella muutamalla askeleella. Tosin kuntia on yhdistymisten jälkeen nykyään vähemmän...




Hienosti jaksoivat kaikki, Onnikin vain muutaman pienen matkan istui äitin olkapäillä.
Ilmakin suosi ja auringossa tuli suorastaan kuuma.
Mummolassa päästiin taas valmiiseen pöytään pappan karjalanpaistin äärelle.


Ensi viikonloppuna onkin tiedossa äitien omaa aikaa ja ennen kaikkea hyvää seuraa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti