Eloa vanhassa hirsitalossa maalla, talon ja pihan laittoa sekä lapsiperheen jokapäiväistä elämää

maanantai 8. toukokuuta 2017

Miniloma Flamingossa

Käväistiin ennen pääsiäistä kahden vuorokauden minilomalla Vantaan Sokos Hotel Flamingossa ja kylpylässä. Loma oli älyttömän halpa vaikka sen hintana olikin muutaman tunnin istuminen Holiday Club- tutustumistilaisuudessa...
Ollaan miehen kanssa oltu tuolla kerran ennenkin kahdestaan, mutta pojille kylpyläloma sekä hotellissa yöpyminen olivat elämän ensimmäiset.Menomatkalla pysähdyttiin kahville Kasvihuoneilmiöön. Mieletön paikka täynnä ihan kaikkea. Katsomista ja hipelöintiä olisi riittänyt tunneiksi.


Ekana iltana ei rynnätty uimaan vaan pojille riitti sisäleikkipuisto Naurusaari. Olikin tosi kiva paikka ja sinä iltana hiljainen, joten ryysistä ei tullut aikaiseksi. Muutama tunti saatiin siellä mukavasti kulutettua.Leikkien jälkeen valittiin kauppakeskus Jumbossa (joka sijaitsee siis saman katon alla) oleva Classic American Diner- ravintola. Hienon näköiseksi tehty paikka ja hyvät oli tietenkin ruoatkin, ja täyttävät!Hotellin ylimmästä hissiaulasta pääsi kiikaroimaan Vantaata ja ennen kaikkea lentokenttää. Kävi vielä niinkin hyvä tuuri, että mami ja pappa lähtivät sinä aamuna etelän lomalle ja bongattiin heidän nouseva koneensa tuolta!
Shoppailua ja herkuttelua seuraavana päivänä Jumbossa.
Vihdoinkin uimaan!


Syy miksi kuvat loppuvat tähän on siinä, että vietin itse loppuloman vatsataudissa. Ei tullut uimisesta mitään eikä syömisestäkään seuraavana vuorokautena. Onneksi ehtisin sentään ensimmäisenä aamuna syömään ah, niin ihanaa hotelliaamiasta!

Kotiin päästyämme vatsatauti yllätti sitten Aarrenkin. Ei voi kyllä valittaa kun ollaan siltä taudilta säästytty jo viimeiset yli kuusi vuotta!

Nyt sitten vaan kevään odotusta... (ulkona tulee parasta aikaa vuorotellen räntää, rakeita tai lunta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti