Eloa vanhassa hirsitalossa maalla, talon ja pihan laittoa sekä lapsiperheen jokapäiväistä elämää

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isienpäivää + muita viikon touhuja

Tänään juhlittiin isejä.
Me juhlittiin ensin aamulla kotosalla meidän perheen isiä, tehtiin aamupalaa (puuhellalla) ja lahjottiin. Aamupalan jälkeen isi tarttuikin paneelinpätkiin ja iski loput seinälle. :) Täällä ei ole näköjään päivääkään ilman remppaa...
Ruokailemaan mentiin pappalaan tai pipo-pappan kotti niin kuin Onni sanoo ja illalla vielä isopappalle. Ukki nähtiinkin jo eilen ja joka paikkaan ei noiden lapsukaisten kanssa samana päivänä ehdikkään. Miehen isää, eli toista pappaa mennään varmaan moikkaamaan ensi viikonloppuna.

Onnin oma tuotos hoidosta.  Tämän lisäksi isi sai Onnilta tyynyliinan, johon oli painettu Onnin piirros meidän perheestä. <3Isin tärkeimmät

Tällä viikolla saatiin tännekin ensilumi, joka on nyt jo kylläkin vain muisto. Mutta kaikki otettiin siitäkin vähästä Onnin kanssa irti.
Piha kolattiin ja lumiukkokin saatiin aikaiseksi. Rattikelkka, sukset ja potkukelkkakin olisi tarvinnut raahata tallista, mutta ne saavat vielä kuitenkin odottaa todellista talvea.
Ja arvata saattaa kenellä on vielä haravointi kesken. Aarren kanssa haravointiin samana päivänä kun lunta alkoi sataa, mutta vielä olisi urakkaa jäljellä.
Puolen hehtaarin pihasta kun suurin osa on lehtien peitossa niin ei se ole ihan yhden päivän juttu...
Mutta jospa huomenna jatketaan...

Keittiökin on jo niin hyvässä kuosissa että! Isäntä alkoi jo miettimään, että mitä ihmettä sitten tehdään kun se on viimeistä listaa myöden valmis... Mitäköhän, ei täältä työ tekemällä lopu.
Siksi tällainen ikuisuusprojekti haluttiinkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti